Kreskado on esperantoa ja tarkoittaa kasvua ja laajentumista. Ajatus yrityksen perustamisesta syntyi eräänä kauniina keväisenä päivänä, kun uutisissa käytiin jälleen kerran läpi Suomen talouden surkeaa tilaa ja tulevaisuuden näkymiä. Maassamme on valtava määrä maailmanluokan teknistä osaamista, mutta usein kaupallistaminen ja tuotteistus jää liian vähälle huomiolle. Hyvätkin ideat hautautuvat massaan tai joku muu kaupallistaa ne paremmin ja kerää kasvun hedelmät.

Krescadon tavoitteena on auttaa asiakkaitamme menestymään omassa liiketoiminnassaan ja kasvamaan ja tuottamaan palvelunsa tehokkaasti. Krescadon erityisosaamisalueena ovat kansainvälinen B2B ohjelmistoliiketoiminta ja palveluliiketoiminta.

Palveluksessasi

2015 Annala Jari_web versio

Jari Annala

+358-400-33 85 85

jari.annala@krescado.fi

"Jarin tehokkuuden salaisuus ovat analyyttisyys ja asiakaslähtöisyys. Hän pystyy haistamaan markkinan nousevat trendit, tekemään pistämättömän tilannearvion ja maalaamaan vision sekä määrittelemään sinne johtavat askeleet. Jari on laajalle verkostoitunut kollegoidensa kesken ja nauttii arvostusta yhteisössään. Hän innostaa koko organisaation mukaansa toteuttamaan strategiaa.”

Jari on kokenut yritysjohtaja ja hän on työskennellyt yli 20 vuotta eri palveluyrityksissä, erityisesti erilaisten IT- ja ohjelmistopohjaisten palveluiden parissa. Jari on toteuttanut useita organisaation kehitys ja muutosohjelmia. Hän on myös toiminut useiden yritysten hallituksessa.

Jarilla on laaja kokemus liiketoiminnan johtamisesta, strategian suunnittelusta ja toteutuksesta, muutosjohtamisesta, myynnistä, ulkoistuksesta, tuotekehityksestä, tuotehallinnasta ja tuote markkinoinnista sekä yritysostoista.Hän on on työskennellyt viimeiset vuodet sähköisen laskutuksen, B2B integraation, Hankinnasta-maksuun prosessin ja muiden taloushallinnon prosessien tehostamisen parissa.

Työajan ulkopuolella Jari viettää paljon aikaa perheen parissa matkaillen, veneille tai omakotitaloa ja puutarhaa hoitaen tai miksei välillä ilman isompaa päämäärää vain metsässä samoillen ja luonnosta nauttien.